Hier vind je alle downloads op OpenInfo. Klik op de afbeelding of titel om meer informatie over de download te krijgen. 

Informatie over de buurt en omgeving als PDF document met 85 kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

Gratis

Download een schat aan informatie per gemeente! Met meer dan 100 onderwerpen per wijk, buurt of postcode. Gratis voorbeeld download.

Gratis

Download een schat aan onderwijsinformatie per gemeente! Gratis voorbeeld download.

Gratis

Download de uitgebreide PDF rapportage over basisschool De Wereldwijzer.

€14,95
Download

Download de uitgebreide PDF rapportage over basisschool Kindcentrum Werelds.

€14,95
Download

Download de uitgebreide PDF rapportage over basisschool De Delta.

€14,95
Download

Informatie over de buurt Bloemenkwartier Noord als PDF document met 85 kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€14,95
Download

Informatie over de buurt Het Rode Dorp als PDF document met 85 kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€14,95
Download

Informatie over de buurt Zeverijn als PDF document met 85 kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€14,95
Download

Informatie over de buurt Kerkelanden als PDF document met 85 kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€14,95
Download

Informatie over de buurt Villaparken als PDF document met 85 kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€14,95
Download

Informatie over de buurt Trompenberg Noord als PDF document met 85 kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€14,95
Download

Informatie over de buurt Trompenberg Zuid als PDF document met 85 kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€14,95
Download

Informatie over de buurt Raadhuiskwartier als PDF document met 85 kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€14,95
Download

Informatie over de buurt Boterzwin als PDF document met 85 kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€14,95
Download