PDF download basisscholen: afbeelding van de PDF met 19 pagina's en 26 grafieken met heel veel informatie per basisschool.

Download de uitgebreide PDF rapportage over basisschool De Vonder in Someren voor schooljaar 2018-2019:

+ Informatie over de school en haar omgeving.
+ Als PDF document, makkelijk om te bewaren, te delen en te printen.
+ Met 55 tabellen en grafieken!

Download deze uitgebreide rapportage en ontvang veel extra informatie ten opzichte van de schoolpagina op AlleCijfers.nl. Dit PDF-bewaar-document kan eenvoudig via WhatsApp of e-mail gedeeld worden en is geschikt om op A4 formaat af te drukken.

De rapportage bevat 55 tabellen grafieken met informatie over de volgende onderwerpen:

  • Leerlingaantallen met de groei of krimp per schooljaar, een prognose van het aantal leerlingen voor de komende 20 jaar en leerlingen naar gewicht uit de gewichtenregeling basisonderwijs.
  • Schoolresultaten in de vorm van uitstroom naar de middelbare school, gemiddelde eindtoetsscores, referentieniveaus voor rekenen & taal en zittenblijvers.
  • Omgevingsinformatie zoals de leeftijdsverdeling van jongeren, het aantal geboorten per 1000 inwoners, het percentage gehuwde inwoners, het percentage huishoudens met kinderen, inkomens- en migratiegegevens en het gebruik van jeugdzorg.

De informatie wordt op meerdere manieren getoond:

  • Voor meerdere schooljaren.
  • In aantallen en percentages.
  • In een regionale vergelijking van de 10 dichtstbijzijnde basisscholen en scholen in de gemeente, provincie of heel Nederland.
  • De statistieken voor buurt Someren Eind worden in vergelijking tot de wijk Someren Eind, gemeente Someren en heel Nederland getoond.

Beschikbare informatie:

Deze rapportage is gemaakt door een groot aantal open data bronnen van verschillende partijen te combineren en hieruit informatie te selecteren, te bewerken en handig te presenteren. Gegevens zijn vergelijkbaar gemaakt, zowel in de tijd als in de regio. De bronvermeldingen van de voor deze download gebruikte gegevens worden in dit overzicht opgesomd.

E-mailadres en factuur:

Het e-mailadres dat nodig is om een download af te ronden wordt gebruikt om de downloadlinks naartoe te sturen. De links in de e-mail zijn 72 uur geldig. Het e-mailadres kan ook als gebruikersnaam op service.openinfo.nl gebruikt worden om de documenten de komende 31 dagen tot 5 keer te downloaden of om de factuur op te halen. Eventueel (als je dit zelf aanvinkt) wordt het e-mailadres gebruikt om je de nieuwsbrief te sturen als er nieuwe informatie beschikbaar is (maximaal 2 keer per gekozen onderwerp per jaar).

Bekijk ook:

De download met alle brongegevens voor het onderwijs in de gemeente Someren in Excel documenten.