Download de uitgebreide PDF rapportage over basisschool Cpo de Delta in Zevenhuizen Gn voor schooljaar 2018-2019:

+ Informatie over de school en haar omgeving.
+ Als PDF document, makkelijk om te bewaren, te delen en te printen.
+ Met 36 duidelijke grafieken!

Download deze uitgebreide rapportage en ontvang veel extra informatie ten opzichte van de schoolpagina op AlleCijfers.nl. Dit PDF-bewaar-document kan eenvoudig via WhatsApp of e-mail gedeeld worden en is geschikt om op A4 formaat af te drukken.

De rapportage bevat 36 grafieken met heel veel informatie over de school en de omgeving van de school:

  • Er is informatie over het aantal leerlingen met de groei- of krimp per schooljaar en een prognose van het aantal leerlingen voor de komende 20 jaar.
  • Er is informatie over de resultaten van de school zoals de uitstroom van leerlingen naar de middelbare school, de gemiddelde eindtoetsscores en het percentage zittenblijvers. De resultaten worden voor meerdere schooljaren getoond.
  • Daarnaast bevat het rapport veel relevante omgevingsinformatie zoals het aantal jongeren, het aantal geboorten per 1000 inwoners, het percentage gehuwde inwoners, het percentage huishoudens met kinderen en inkomens- en migratiegegevens.

Veel schoolstatistieken worden voor een vergelijkingsgroep van 10 dichtstbijzijnde basisscholen getoond. Daarnaast worden de resultaten vergeleken met de basisscholen in de provincie en de basisscholen in heel Nederland. De statistieken voor buurt Bebouwde Kom Zevenhuizen worden in vergelijking tot de wijk Zevenhuizen, gemeente Leek en heel Nederland getoond.

Beschikbare informatie:

Deze rapportage is gemaakt door een groot aantal open data bronnen van verschillende partijen te combineren en hieruit informatie te selecteren, te bewerken en handig te presenteren. Gegevens zijn vergelijkbaar gemaakt, zowel in de tijd als in de regio. De bronvermeldingen van de voor deze download gebruikte gegevens worden in dit overzicht opgesomd.

Emailadres en factuur:

Het emailadres dat nodig is om een download af te ronden wordt uitsluitend gebruikt om de downloadlinks naartoe te sturen. De links in de email zijn 72 uur geldig. Het emailadres kan ook als gebruikersnaam op service.openinfo.nl gebruikt worden om de documenten de komende 31 dagen tot 5 keer te downloaden of om de factuur op te halen.

Bekijk ook:

De download met alle brongegevens voor het onderwijs in de gemeente Leek in Excel documenten.