Bedankt voor je interesse in OpenInfo! Op deze pagina vind je de contactgegevens en een contactformulier. Heb je een vraag of opmerking? Laat het weten alsjeblieft! De vragen krijgen altijd een zo goed mogelijk antwoord. Vriendelijke groet, Wouter van Bijsterveld.

Contactgegevens:

Waardevolle informatie

OpenInfo is een Nederlands bedrijf dat informatiediensten biedt met openbare informatie, data analyse diensten en downloads van hoge kwaliteit. 

Data vormt de basis voor de informatie van OpenInfo. De data is afkomstig uit open data van officiële leveranciers en aangekocht bij datapartners. Daarnaast verzamelt OpenInfo data in eigen beheer. Dit gebeurt door gegevens met scripts van websites te verzamelen. Daarnaast creëert OpenInfo nieuwe informatie met (geografische) koppelingen en berekeningen. OpenInfo biedt regionale, landelijke en internationale data. Deze data heeft betrekking op adressen, energie, demografie en leefstijl, onderwijs, gezondheid, de zorg, voorzieningen, verkiezingen, leefbaarheid, veiligheid en diverse andere onderwerpen.

Niet goed, geld terug!

Voor de downloads geldt een tevredenheidsgarantie: niet goed, geld terug! 
Wij willen dat je geheel tevreden bent met je aankoop met kwaliteitsinformatie voor een eerlijke prijs. Daarom geldt een niet goed geld terug garantie. Als je ontevreden bent over een download horen we het graag. Laat ons weten waarom je niet tevreden bent en je krijgt je geld terug!

Contactformulier:

Services voor het vinden-, structureren-, analyseren en als informatie presenteren van data.